Tvarohovo-čokoládová deka

Tento klasický dezert je plný tvarohu a čokolády - je skutočne neodolateľnou dobrotou. A navyše, táto pochúťka aj úžasne vyzerá.
Cesto
2 hrnčeky polohrubej múky,
1,5 hrnčeka kryštálového a práškového cukru ( zmiešať ),
1 hrnček mlieka,
1 hrnček oleja,
2 celé vajcia,
2 polievkové lyžice kakaa,
1 vanilka,
1 prášok do pečiva,
Všetko zmiešať dokopy a vyliať na vymastený a múkou vysypaný plech.
Plnka
500g tvarohu,
2 celé vajcia,
3 kopcovité lyžice práškového cukru,
1 vanilka/vanilkový cukor,
1 zlatý klas,
mlieko podľa potreby,
hrozienka.

Vymiešame do hladka. Z plnky si urobíme na koláči rôzne tvary, napríklad mriežku.
Pečieme na 200 stupňoch v predhriatej rúre. Po 15 minútach znížime teplotu na 180 stupňov. Pečieme 30 až 35 minút.
Klasický chutný koláč. Dobrú chuť.